Blogger tarafından desteklenmektedir.

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?

15 Haziran 2017 Perşembe

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?

SEO Uyumlu Makale nedir? Makale,herhangi bir konuda görüşü ve düşünceyi savunmak için yazılan yazılara denir.Makale bilimsel verilere dayanarak ve özgün olarak yazılır.Makalenin sadece içeriği değil fotoğraf ve etiketlerinin de özgün olması gerekir. Makaleiçeriği başlık ile uyumlu olmalıdır. Ziyaretçileri konuya çeken en önemli madde başlıktır. Makaleniz okuyucuyu sıkmamalıdır. Makale yazmanın diğer hususu ise Türkçe imla kurallarına uymaktır.Türkçe imla kurallarına dikkat edilmemesi okuyucunuz ve Google tarafından olumsuz değerlendirilecektir. Google yazım hatalarını fark edebilecek kadar büyük robotlara sahip olduğu unutulmamalıdır.
MAKALE AKICI OLMALIDIR.
Yazılan makalenin konusu belirlenmeli ve bu konu üzerine araştırmalar yapılmalıdır.Makale kullanıcıyı sıkmamalı, sade ve anlaşılır bir lisan ile yazılmalıdır. Günümüzde bir çok okuyucu uzun makalelerden kaçmaktadır. Uzun bir makale yazıyorsanız makalenizi başlıklar halinde ayırıp, okuyucunun rahatlamasını sağlamalısınız. Makalenizde anahtar kelimeyi fazla kullanmaktan kaçınmalısınız. 3 veya 4 anahtar kelime işinizi görecektir. Fazla anahtar kelime Google tarafından spam olarak değerlendirilir.Ayrıca seo uyumlu makale yazarken fotoğraf ve video koyulması gerekir. Bu hususlara dikkat ederek seo uyumlu makale yazabilirsiniz.
SEO UYUMLU MAKALE NASIL YAZILIR?
Kurulan internet sitesinin arama motorlarında çabuk yükselmesi için seo uyumlu makalenin yazılması gerekmektedir. Peki, seo uyumlu makale nasıl yazılır? Seo uyumlu makale hazırlamak uzmanlık gerektirmektedir. Arama motorlarının ne istediğini, nelere dikkat ettiğini iyice bilmesi gerekir. Google algoritmaları sürekli güncellenmektedir. Geçmiş zamanlarda seo uyumlu makale fazla önemli olmasa da, şimdi backlink kadar önem taşımaktadır. Uzun araştırmalar ve profesyonel biçimde hazırlanmış makale ile Google`da hızlı bir biçimde üst sıralara çıkmanız mümkündür.
SEO UYUMLU MAKALE ÖZGÜN OLMALI
Makalenizin özgün olması tarayıcılarda üst sıralara çıkıcak anlamına gelmez. Çünkü ziyaretçinin yazı üzerinde ne kadar kaldığı belirlenmelidir. Makaleniz okunmadan kapatılırsa Alexa sıranızı olumsuz etkileyecek, bu da olumsuz anlamda düşmenize neden olacaktır. Eğer ki ziyaretçi makaleniz üzerinde fazla durur ise Alexa sıranızı olumlu etkiler. Bu çelişki yaşanmaması için seo uyumlu makale nasıl yazılır?
Ziyaretçilerin site içerisinde uzun zaman geçirmesi için içeriğinizin özgün olması gerekir. Boş ve saçma içeriklerden kaçınılmalıdır.
MAKALE UZUNLUĞU
Makalenin uzunluğu önemlidir. Seo uyumlu makale nasıl yazılır? dendiğinde akla uzun ve özgün içerik gelmektedir. Yazınızın uzun olması için cümleleri dönüp dolaştırıp aynı yerlere getirmeyin. Seo uyumlu makaleleri, herkesin yazamayacağını da bilmek gerekir.

Son Söz: Makale ile ilgili aklınızda bir fikir oluştuğunu düşünüyorum. Yorum kısmında sorularınızı veya sorunlarınızı belirtirseniz elimden geldiğine yardımcı olmaya çalışırım.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder